Menu Close

RUDENINIS DERLIUS

Po ilgo laukimo, stebint, kaip dygsta, auga ir bręsta augalai, pagaliau galime pasidžiaugti užaugintu derliumi. Džiaugiamės rūgštynėmis, krapais, salotomis, petražolėmis, bazilikais, špinatais, gražgarstėmis, svogūnais, burokėliais, bulvėmis, pomidorais, agurkais ir moliūgėliu. Visą rudenį akį džiugino ryškiais žiedais žydintys serenčiai.
Dar smagiau buvo paragauti pačių užaugintų ir pagamintų gardėsių: salotų su gražgarstėmis, sumuštinių su petražolių pesto padažu, džiovintų burokėlių ir morkų traškučių, keptų bulvių. O kur dar šviežios, traškios morkos ir agurkai – tikras rudens skonis!
Tekstas: Asta Katinienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui
Nuotraukos: pradinio ugdymo klasių mokytojos

 

Skip to content